Ανθηδώνα, Εύβοιας anthidon@gmail.com
hero image

Τι θα συμβεί αν κάνεις πλύσεις στόματος με μια κουταλιά ελαιόλαδο;

Τι θα συμβεί αν κάνεις πλύσεις στόματος με μια κουταλιά ελαιόλαδο; {noPicture}

H ελαιοθεραπεία είναι μια απλή αλλά πολύ αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του αίματος. Έχει αποδειχθεί ευεργετική για πολλές διαταραχές, όπως οι
 
 παθήσεις του αίματος
 πνευμονικές και ηπατικές διαταραχές
 παθήσεις δοντιών και ούλων
 πονοκέφαλοι
 δερματοπάθειες
 πεπτικά έλκη
 εντερικές διαταραχές
 ανορεξία
 παθήσεις καρδιάς και νεφρών
 εγκεφαλίτιδα
 νευρολογικά προβλήματα
 ένδεια μνήμης
 γυναικολογικές διαταραχές και οίδημα στο πρόσωπο
 
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε το λάδι στο στόμα μας για λίγα λεπτά. Θα χρειαστούμε ελαιόλαδο, ψυχρής έκθλιψης.
 

 
 
Διαδικασία
Το πρωί, πριν πάρουμε πρωινό, βάζουμε μία κουταλιά της σούπας λάδι στο στόμα μας, χωρίς να το καταπιούμε. Στριφογυρίζουμε την ποσότητα λαδιού μέσα στο στόμα μας και το περνάμε το μέσα από τα δόντια μας για 3 με 4 λεπτά. Έτσι, το λάδι θα αναμειχθεί με το σάλιο και θα ενεργοποιηθούν ένζυμα τα οποία προσελκύουν τοξίνες από το αίμα.
 
Είναι σημαντικό να φτύσουμε το λάδι έπειτα από 3 με 4 λεπτά  - δεν χρειάζεται να απορροφήσουμε ξανά αυτές τις τοξίνες. Έπειτα θα διαπιστώσουμε ότι το λάδι αποκτά γαλακτώδες λευκό ή κίτρινο χρώμα, αφού είναι κορεσμένο από τοξίνες και δισεκατομμύρια επιβλαβή βακτήρια.

Για καλύτερα αποτελέσματα το επαναλαμβάνουμε ακόμη δύο φορές. Κατόπιν ξεπλένουμε το στόμα μας με μισό κουταλάκι του τσαγιού μαγειρική σόδα ή φυσικό θαλασσινό αλάτι.
 
Αυτό το διάλυμα απομακρύνει τα υπολείμματα λαδιού και των τοξινών.

Θα ήταν καλό να βουρτσίσουμε τα δόντια μας και να ξύσουμε τη γλώσσα μας. Έτσι, με την ελαιοθεραπεία θα πάψει η ουλορραγία, και τα δόντια μας θα λευκανθούν.

Σε περιόδους νόσησης, μπορούμε να κάνουμε την ελαιοθεραπεία έως τρεις φορές την ημέρα, αλλά μόνο με άδειο στομάχι. Η ελαιοθεραπεία ανακουφίζει το ήπαρ καθώς αποβάλλει τοξίνες που το ήπαρ αδυνατούσε να αποτοξινώσει ή να απομακρύνει από το σώμα.

Αυτό είναι ευεργετικό για όλο τον οργανισμό.
 
 
Πίσω